володимир приваблює туристів любителів старовини

Власники підприємств громадського харчування, чия продукція виділяє велику кількість жирових відходів, що надходять в систему зливу, часто стикаються з проблемою засмічень або цвілі всередині каналізаційних труб. Такі труднощі виникають через сильну навантаження на побутові стоки, через які проходить величезна кількість масел внаслідок санації столового посуду і агрегатів, які використовуються на виробництві. Подібні несправності стають причиною простоїв в роботі організації, що прямим чином відбивається на одержуваного прибутку. Вирішити питання можна, встановивши жироуловитель під мийку .

Яке обладнання вибрати?

Сепаратори харчових масел бувають двох видів:

Побутові. Монтуються безпосередньо під раковиною, використовуються в кафетеріях, ресторанах і на підприємствах швидкого харчування. Також знаходять застосування в заміських будинках і котеджах. Пристрій являє собою прямокутний бак, розділений на два відсіки. У першому фільтруються важкі частинки води, а в другому - жирові компоненти. За 60 хвилин подібна ємність здатна обробити максимум півтора кубометра рідини. Щоб продовжити термін служби системи, потрібно регулярно очищати резервуар від накопичених відходів.

Промислові. Припускають серйозне навантаження при експлуатації, тому мають великі розміри. Можуть встановлюватися в окреме приміщення (в такому випадку форма жировловлювача квадратна) або вбудовуватися в підлогу (дані баки - циліндричні). За принципом дії сепаратори аналогічні побутовим системам і розраховані на значну пропускну здатність - більше двох кубометрів на годину. Застосовуються в великих ресторанах, готельних комплексах, на підприємствах, що виробляють олієжирову, м'ясну і кондитерську продукцію, а також побутову хімію, мило і косметику.

Існують фірми, що займаються реалізацією та налагодженням даного обладнання. Звернення до фахівців гарантує якість і відповідність послуг, що надаються всім нормам, встановленим законодавством і контрольованим наглядовими інстанціями.

Сегодня можно сайт посетить о путешествии в Италию.